Mont Trans

m-trans@net-surf.net

m-trans@net-surf.net

m-trans@net-surf.net

УСЛУГИ

heavy haul trucking oversize load truck

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРЕВОЗ В СТРАНАТА И ЕВРОПА

Фирма Монт Транс Ви предлага гъвкави решения за трансопорт на всички видове извънгабаритни товари в страната и чужбина, като можем да планираме както цели така и групажни пратки. Фирмата разполага с постоянни разрешителни за цяла Европа, като превозите се извършват с последно поколение транспортна техника

РАЗРЕШИТЕЛНИ И ПИЛОТНИ АВТОМОБИЛИ

Фирма Монт Транс ЕООД може да съдейства с изваждането на разрешителни, като същевременно разполага с пилотни автомобили обслужващи както нашите собствени нужди, така и нуждите на нашите клиенти. Разполагаме със специалисти който да заявят най-подходящия маршрут за преминаване на извънгабаритната техника. .

oversize load transport
wide load truck heavy haul trucking oversize load truck oversize truck oversize load transport

ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

Фирма Монт Транс ЕООД оперира на международния пазар за транспорт на цели и групажни пратки в качеството на спедитор, като се стреми да подсигури възможно най-сигурните превозвачи за транспорта на Вашите пратки.

НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Фирма Монт Транс разполага с висококвалифицирани експерти, които са на Ваше разположение за намиране на най-бързия, безопасен и изгоден транспорт на вашите извънгабаритни пратки.

НАШАТА МИСИЯ

Фирма Монт Транс инвестира непрекъснато в обновяване на автопарка си за да Ви гарантира безпроблемен транспорт на Вашите  извънгабаритни пратки